Hjem » 4 gode råd ved erhvervsleasing (2021)

4 gode råd ved erhvervsleasing (2021)

Har du en virksomhed, hvor det er nødvendigt for dig eller dine medarbejdere at køre i bil hver dag, så ved du allerede alt om, at det kan være en stor udgift at sørge for en flåde, der kan dække hele virksomhedens behov. Der kan erhvervsleasing være en god og overskuelig løsning. Overvejer du erhvervsleasing, så får du her 4 gode råd.

1. Husk at overholde service og anden vedligeholdelse

Noget af det allervigtigste ved erhvervsleasing – og også ved privatleasing for den sags skyld – er, at du behandler bilen ordentligt. Det er nemlig dit og virksomhedens ansvar, at bilen er i god stand, når du afleverer den tilbage efter endt leasingperiode. Almindeligt slid er en del af at bruge en bil, men er der andre skader, der ikke er udbedret, så kan det komme til at koste din virksomhed dyrt i sidste ende, når leasingperioden løber ud, men det afhænger også af leasingaftalen.

2. Læs leasingkontrakten grundigt igennem

Inden du skriver under på en kontrakt med erhvervsleasing, så er det en god idé at læse din leasingkontrakt ordentligt igennem. For hvad er det egentlig, at sådan en kontrakt indeholder? Det finder du kun ud af ved at læse den selv. Det er vigtigt, at du forstår, hvad dine forpligtelser er i erhvervsleasing, og hvad leasingselskabets forpligtelser er ligeså. På den måde er du sikret, at du ved, hvad virksomheden selv skal betale for, og hvad leasingselskabet skal betale.

3. Find en leasingpartner, der forstår dine behov

Med erhvervsleasing er det vigtigt, at du får en løsning, der passer til din virksomhed. Derfor skal du også have en leasingpartner, der forstår, hvilke behov du og din virksomhed har. Agilease har specialiseret sig i leasing til den individuelle kundes præferencer, og derfor kan de også hjælpe dig med at finde erhvervsleasing af bil, der passer til det, som du og din virksomhed har brug for. På hjemmesiden agilease.dk kan du læse meget mere om erhvervsleasing hos Agilease, og hvordan de kan hjælpe dig med at finde en god løsning på transportmidler til virksomheden. De har i forvejen erfaring med både små og store virksomheder, så uanset din virksomheds størrelse, er der hjælp at hente.

4. Sæt dig ind i de forskellige former for erhvervsleasing

Der findes flere forskellige former for erhvervsleasing, og derfor er det en god idé på forhånd at sætte dig ind i, hvad de forskellige typer erhvervsleasing indebærer. Kort fortalt findes der finansiel leasing og operationel leasing, men hvilken type, der passer bedst til din virksomhed, afhænger for eksempel af, om I har brug for at skifte bil efter få år, hvor meget overblik der skal være over økonomien samt mere. På agilease.dk kan du læse mere om både finansiel og operationel erhvervsleasing, så du kan sætte dig ind i, hvilken type der passer bedst til dig og din virksomhed. På siden kan du også læse meget mere om fordelene ved erhvervsleasing samt meget mere.