Ring og få et godt tilbud på 23 71 05 11

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

19 + 1 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Termografering

Få syn for sagen - termografering af din ejendom for bare kr. 1.000,-

Hvad er termografering?

Får du termograferet din ejendom af Easyiso afsløres dårlige konstruktioner, utilstrækkelig isolering og andre dårligdomme på en effektiv måde.

Termograferingen måler temperaturen på overflader, ved at måle bølgelængden på den varmeudstråling, som overfladen udsender. Alle genstande udsender infrarød stråling - hvor meget og hvor lidt er afhængig af temperaturen. Termograferingen opfanger strålingen og den omsættes til et billede.

På billedet kan du aflæse, hvor der er særligt varmt, og hvor der er koldere. Temperaturforskelle på overfladerne ses tydeligt. Termograferingen skal helst foregå, når der er en tempreaturforskel på 15° mellem den indvendige og udvendige væg. Termograferingen foregår derfor bedst i vinterhalvåret

Håndværkeren giver dig helt konkret syn for sagen og finder årsagerne til varmetab, varmespild og gener som f.eks. træk. Du får et klart billede af, hvor du med størst udbytte kan lave forbedringer, der afhjælper problemerne og sikrer dig de største besparelser på varmebudgettet.

Indvendig termografering benyttes til at undersøge bygningen for luftlækager og kuldebroer følgende steder:

  • Lofter
  • Vinduespartier
  • Samlinger omkring loft/vægge og vægge/gulv

Når EASYISO foretager udvendig termografering er det for at tjekke isoleringen af:

  • Tagflader, kviste og gavltrekanter (såfremt loftetagen er udnyttet og opvarmet)
  • Ydermure - specielt partier omkring vinduer, etageadskillelser og fundamenter

EASYISO har termograferet et stort antal ejendomme siden 2009. Firmaets medarbejdere har den håndværksmæssige erfaring og byggetekniske viden der gør, at de er i stand til at rådgive kunderne bedst muligt.

Gennemgang af en almindelig villa tager omkring en halv til en time. Prisen er kr. 1.000,- inkl. moms, og hvis det viser sig, at der er behov for efterisolering, og du gør brug af et tilbud fra EASYISO, er termograferingen indeholdt i prisen.

Det er de "hvide" områder der er særligt problematiske. Termograferingerne giver dig klare svar om årsagerne til træk og kuldebroer.